ReflexZonePraktijk

Nella


E

info@reflexzonepraktijknella.nl

T

 06 818 079 71
Pater Petrusstraat 21
5423 SV Handel

www.reflexzonepraktijknella.nl


KvK  57853592

Voorstellen/ De therapeute'Wees kalm

te midden van het lawaai en de haast.
En

bedenk,

welke

vrede

er in

stilte

kan

heersen.'


Max EhrmannMijn naam is Nella van der Jagt. Mijn beroepsmatige achtergrond ligt in de verpleging waarin ik 40 jaar werkzaam ben geweest. Ik volgde een aantal HBO-opleidingen en specialiseerde mijzelf in oncologie, niet aangeboren hersenaandoeningen en wondzorg. Om beter begeleiding te kunnen geven aan mensen die met kanker geconfronteerd worden heb ik de opleiding psycho energetische therapie gevold en afgerond. Ik volgde bij het centrum voor Leven en Intuïtie de basis en vervolgopleiding Intuïtieve vorming.

Ik ben altijd gegrepen geweest door natuurgeneeswijzen, de kracht van de natuur en een natuurlijke levenswijze en de mens als één geheel te zien in al haar facetten op fysiek, geestelijk, emotioneel of spiritueel vlak.

Ik ben gediplomeerd reflexzonetherapeut. De 4 jarige beroepsopleiding deed ik in Eindhoven bij de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid-Nederland (ANZN). De reflexzone praktijk is een lang gekoesterde wens die tot werkelijkheid is geworden.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT) en sta ik als lid geregistreerd in het HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg (RBCZ) en de S.C.A.G. (Geschillencommissie Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen). Als licentie lid van de VNRT ben ik verplicht mij te houden aan regels en normen die zijn vastgelegd in een beroepsprofiel en in gedragscodes op het gebied van privacy, integriteit, hygiëne, en praktijkinrichting.
Om kwaliteit te waarborgen volg ik elk jaar bijscholingen of een aanvullende opleiding.


In mijn behandelingen zijn aandacht en veiligheid,
rust en harmonie belangrijke sleutelwoorden. Ieder mens
is een uniek wezen en mag zijn wie hij of zij is!

© 2013 ReflexZonePraktijk Nella | Design by

YamDesign.nl