ReflexZonePraktijk

Nella


E

info@reflexzonepraktijknella.nl

T

 06 818 079 71
Pater Petrusstraat 21
5423 SV Handel

www.reflexzonepraktijknella.nl


KvK  57853592

Reflexzonetherapie'Volg het voetpad

naar

welzijn

als uw

leven


om een

nieuwe balans

vraagt.'

Reflexzonetherapie is een krachtige natuurlijke geneeswijze waarbij de behandeling gericht is op de totale mens. Reflexzones bevinden zich op handen, voeten, hoofd en oren en die staan i verbinding met alle organen en weefsels van het lichaam. Door deze zones met speciale technieken te masseren wordt het zelf genezend vermogen, de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en kunnen blokkades worden opgeheven. De ontspanning die het teweeg brengt is stress verlagend. Bij de behandeling maak ik een combinatie van de westerse voetreflextherapie met de Traditionele Chinese Geneeskunst. .

Voor wie


Reflexzonetherapie is geschikt voor baby’s, jonge mensen en volwassenen. Het kan gebruikt worden om de gezondheid te bevorderen bij acute of chronische klachten, maar ook preventief ingezet worden. Voorbeelden uit een groot scala aan klachten, die behandeld kunnen worden met reflexzonetherapie:

Hoe


De eerste keer dat u komt vindt een gesprek plaats, een voetonderzoek en eerste behandeling. Deze intake duurt ongeveer anderhalf uur en vormt de basis voor het aanleggen van uw dossier en het behandelplan.
Een juiste start en een goed wederzijds contact is van belang voor het vervolg van de therapie.
Ik maak gebruik van massagetechnieken met mijn handen op uw voeten of handen. Het zelf genezend vermogen wordt geactiveerd en door energetisch te werken de doorstroming van energie bevorderd, met behulp van duim wandel techniek, de Chinflex techniek en Advanced Reflexologie Techniek.

© 2013 ReflexZonePraktijk Nella | Design by

YamDesign.nl